söndag 9 oktober 2011

Stjärnornas storlek..

Tycker du att jorden, jupiter och solen är stora? Tänk dig att du åker runt jorden på ungerfär 1 dag...Och att runt den största stjärnan som människan kan se med ett teleskop tar det ett Xxxx antal ÅR att åka ett varv runt. kolla videon så får du själv se. Så tänk efter nu igen... tycker du att jorden - solen är stora? Och detta är bara av stjärnor som människan kunnat se än så länge, och vi har bara kunnat se 0.0001% av rymden. Thats some scary shit asså. Och DU tror att vi här på jorden är de enda levande organismerna i universum? och att gud skapat OSS här på jorden? Och skapat alla religon så som kristendom och islam osv? nja... jag tror verkligen inte det. Men som sagt det är upp till var och en att tro på vad dem vill. Kanske är det rätt eller inte. Iallfall ja tror på något större, vad för något? Ja du det kan jag ej säga för jag vet inte själv, men inte på någon religon iallfall.
KOLLA videon och bilda din egna uppfattning... visste du om detta?
Star size galaxy

6 kommentarer:

 1. Uppdatera oftare :DDDDD::DDDDDDDD:DDDDDD:DDDDDDD

  SvaraRadera
 2. Nu börjar du uppdatera oftare, innan Lisa blir jätteledsen!
  /Lisas Pappa!

  SvaraRadera
 3. Hej du vännen!

  Jag håller på med att studera astronomy för min egna del, för jag är väldigt intresserad av universum och världen. Och Allt som Nasa och hubble telescop får hem, all information och all ny kunskap! Det finns saker och ting som bara stärker min tro. Jag tror på Gud , jag tror på att allt är skapat genom honom och för honom! Jag ser att du börjar ana något, de finns något annat än slumpen, absolut, de finns en Gud!

  Religion, handlar om människor som försöker nå fram till Gud.
  Men RELATION handlar om Gud , som vill att vi ska lära känna honom. Vi kan få känna Gud, som har skapat den här världen.

  Kristendomen, har blivit helt fel. Många i kristen domen sas vara "kristna" och gick ändå ut och mörda? hur bra är det? INTE BRA! de är inte något Gud vill.

  finns kristna, som inte alls lyssnar till Guds ord.
  Men guds ord är gott, allt är sant och han har en otrolig plan och tanke för ditt liv, hur han vill att du ska hjälpa människor som är i mörkret.

  Jesus kristus, Guds son, älskar dig över allt annat.
  Vill du samtala mer, och du får ställa vilka frågor du vill, så hör av dig !

  Och jag är väldigt glad som hitta din sida, du hittar bra information om universum.

  God bless!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Jason,

   Du får jättegärna fortsätta att skriva om kristendomen och dess svar på universums skapelse.

   Min dotter, Lisa, som läser i skolan och använder rymdeninfo som källa för sina uppgifter, behöver lära sig mer om hur universum skapades. Eftersom rymdeninfo inte erbjuder svaret på frågan kanske du kan med hjälp av bibeln förklara hur universum bildades?

   Till rymdeninfo: Hej info, vi saknar dina inlägg. Vi önskar att du började skriva på nytt, du skriver jättebra! Gärna om universums skapelse.

   Tack på förhand
   Hälsningar från
   Lisas pappa Olle

   Radera
 4. Jag tyckte att det var otroligt intressant! Jag älskar astronomi!

  SvaraRadera
 5. Tyvärr så har Rymdeninfo övergivit oss alla.

  Jag har nu suttit och uppdaterat sidan i flera år utan att det kommit in nya inlägg. Jag börjar bli riktigt orolig!!!

  Med sina miljoner han tjänat på bloggen har han troligen rest till värmen, utan att tänka på sina trogna läsare... Vem ska nu varna oss för nya planeter X?!?
  Nu sitter vi här och väntar på att dö igen, utan att veta när.. för att du inte talat om det för oss!!! Kom tillbaka, snälla! Ge oss alla svar! Vi behöver veta när vi ska dö!

  Familjen

  SvaraRadera